Ga direct naar: de inhoud, de hoofdnavigatie

KADA vormgeving

Overig drukwerk

Met veel plezier heeft Kada de afgelopen jaren diverse drukwerkprojecten gerealiseerd. De toeristische waaiers zijn stuk voor stuk succesvolle producten gebleken, positief ontvangen door zowel de opdrachtgevers als hun 'klanten'.

Ontwerp en layout magazine
OPDRACHTGEVER: Ring Pass Delft
PROJECT: Ontwerp en layout magazine

Een nieuw magazine, de BackstagePass, dat aan het begin van elk hockeyseizoen zal gaan verschijnen. Klik - HIER - voor de online versie.
 

Layout Delft Integraal
OPDRACHTGEVER: Technische Universiteit Delft
PROJECT: Layout Delft Integraal

De opmaak van enkele nummers van de Delft Integraal, het wetenschappelijk magazine van de TU Delft, waarin nieuwe ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van onderzoek aan de TU Delft worden beschreven.
Klik - HIER - om het septembernummer van de Delft Integraal online te bekijken.

Ontwerp en layout reisgidsje
OPDRACHTGEVER: Brabers
PROJECT: Ontwerp en layout reisgidsje

Een reisgidsje voor de firma Brabers die met het voltallige personeel enkele dagen in Marrakech heeft doorgebracht t.g.v. een jubileum.
Bekijk - HIER - het gidsje online.

Ontwerp en layout Delta
OPDRACHTGEVER: Delta TU Delft
PROJECT: Ontwerp en layout Delta

Een complete restyling van het weekblad Delta, de informatie- en opiniekrant van de TU Delft, verzorgd door een journalistiek onafhankelijke redactie.
Bekijk - HIER - een online exemplaar van Delta.

Bezoek website
Toeristische waaier
OPDRACHTGEVER: Gemeente Diemen
PROJECT: Toeristische waaier

Voor de gemeente Diemen is deze toeristische waaier gemaakt, inclusief fietskaart. De waaier omvat alle bezienswaardigheden in Diemen op het gebied van historische bebouwing, kunst, moderne architectuur, Tweede Wereldoorlog, archeologie en landschap. De waaier en fietsroute zijn verpakt in een handzame transparante hoes, die eenvoudig meegenomen kan worden tijdens de fietstocht. Nog steeds te koop bij de boekhandels in Diemen!

Kunstwaaier
OPDRACHTGEVER: Gemeente Rijswijk
PROJECT: Kunstwaaier

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Kunstcommissie van de gemeente Rijswijk heeft Kada Vormgeving, i.s.m. Annie Breeuwsma van Joii Grafische Projecten, de Kunstwaaier gerealiseerd. De waaier omvat een overzicht van 25 (buiten)kunstobjecten, met vermelding van de kunstenaar en andere aanvullende informatie. De waaier bevat ook 2 fietsroutes, een kinderroute en een langere route voor volwassenen. De waaier is nog steeds te koop in Museum Rijswijk.

Presentatiemap
OPDRACHTGEVER: Werkgeest
PROJECT: Presentatiemap

Werkgeest is een dochteronderneming van GGZ-Delfland en biedt diensten op het gebied van preventie en behandeling van mentaal verzuim van mensen in arbeidssituaties. We maakten een kwalitatief mooie presentatiemap (stevig karton, mat gelamineerd) voor het aanbieden van cursusinformatie aan clienten van Werkgeest.

Waaier + activiteitenposter
OPDRACHTGEVER: Stelling van Amsterdam
PROJECT: Waaier + activiteitenposter

De waaier voor de Stelling van Amsterdam is gemaakt ter gelegenheid van de Stellingmaand. Een toegankelijke uitgave met alle forten van deze voormalige verdedigingslinie. I.s.m. Annie Breeuwsma van Joii Grafische Projecten.