Ga direct naar: de inhoud, de hoofdnavigatie

KADA vormgeving

Folders/Brochures

Een selectie van onze folders en brochures ziet u op deze pagina.

Presentatiemap
OPDRACHTGEVER: Nederhof & Partners
PROJECT: Presentatiemap

Nederhof en Partners is een onderneming van Mark Rog, accountant en belastingadviseur in Den Haag. De dienstverlening van Nederhof spitst zich toe op (begeleiding bij) aan- en verkoop ondernemingen, bemiddeling bij zakelijke conflicten en geschillen, ondernemingswaardering en waardeanalyse en financieringen.

Teaser jaarverslag
OPDRACHTGEVER: Nederlandse Hartstichting
PROJECT: Teaser jaarverslag

Het tweede jaar dat Kada Vormgeving een teaser heeft gemaakt waarin enkele highlights uit het jaarverslag zijn weergegeven en verwezen wordt naar het interactieve online jaarverslag van de Hartstichting.

Ansichtkaarten Lezen en schrijven
OPDRACHTGEVER: Educatieve Televisie
PROJECT: Ansichtkaarten Lezen en schrijven

Voor ETV Haaglanden zijn twee ansichtkaarten ontworpen, bedoeld voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Het gaat om ouderen en jongeren, mannen en vrouwen, werkenden en niet-werkenden, , stad- en plattelandbewoners, volwassenen met en zonder kinderen. In Nederland zijn 1,5 miljoen mensen laaggeletterd.

Programmaboekje Strandwalfestival
OPDRACHTGEVER: Gemeente Rijswijk
PROJECT: Programmaboekje Strandwalfestival

Het Strandwalfestival werd voor het eerst georganiseerd in september 2009. Het is een festival waarin de rijke kunst, cultuur en historie van Rijswijk tot uiting komt. Kada ontwierp een klein, handzaam en uitvouwbaar programmaboekje.

Verhuiskaart
OPDRACHTGEVER: Bouwkundige Beveiliging Nederland
PROJECT: Verhuiskaart

Bouwkundige Beveiliging Nederland (BBN) houdt zich bezig met de levering en installatie van (elektro)mechanisch hang-en sluitwerk, deurautomaten, toegangscontrolesystemen, vluchtwegtechnieken, (elektro)mechanische cilinders, bouwbeslag, inbraak- en brandwerende kluizen. In november 2009 is BBN verhuisd naar een grotere locatie in Berkel/Rodenrijs.

Bezoek website
Teaser Jaarverslag
OPDRACHTGEVER: Nederlandse Hartstichting
PROJECT: Teaser Jaarverslag

Dit jaar heeft de Nederlandse Hartstichting besloten om geen gedrukte of digitale versie van het jaarverslag naar relaties te sturen maar is er een interactieve website ontwikkeld. Om de relaties op de hoogte te brengen heeft Kada Vormgeving deze uitvouwfolder gemaakt waarin enkele highlights uit het jaarverslag zijn weergegeven en verwezen wordt naar het interactieve online jaarverslag.

Brochure cultuureducatie
OPDRACHTGEVER: Gemeente Rijswijk
PROJECT: Brochure cultuureducatie

In deze brochure is het complete aanbod van alle cultuureducatieprogramma's opgenomen van de gemeenten Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, t.b.v. het voortgezet onderwijs.

Ontwerp folder
OPDRACHTGEVER: Daal Advies
PROJECT: Ontwerp folder

DaalAdvies biedt advies, training en projecten op het gebied van opvoeding, persoonlijke balans en diversiteit. I.s.m. Marjan den Boer van Tekstbureau Raak! is een A5-drieluik gemaakt voor het project Samenspel.

Meerdere producten
OPDRACHTGEVER: Educatieve Televisie
PROJECT: Meerdere producten

ETV.nl is een afkorting van Educatieve Televisie en is te zien in de regio’s Rotterdam, Haaglanden, Utrecht, Amsterdam, Groningen, Drenthe, Brabant Gelderland en Overijssel. ETV.nl biedt een gevarieerd aanbod van programma’s over taal, werk, samenleving, onderwijs, opvoeding en gezondheid. Wij maakten o.a. het jaarverslag en een drieluik A5-folder met daarin een overzicht van de brede activiteiten van ETV.

Ontwerp brochure
OPDRACHTGEVER: Van Daal Makelaardij
PROJECT: Ontwerp brochure

Voor van Daal Makelaardij is deze brochure gemaakt die verspreid wordt onder potentiele klanten.

A5-drieluik
OPDRACHTGEVER: APU
PROJECT: A5-drieluik

Dit drieluik is gemaakt voor APU, de 'Academy for Perioperative Ultrasound' (APU). APU stelt zich ten doel de kennis onder anesthesiologen en andere medisch specialisten over echografie te bevorderen en de invoering van echografie in de algemene en academische anesthesiologiepraktijken te faciliteren.

Brochure (+ folder)
OPDRACHTGEVER: NSI Zuid-Holland
PROJECT: Brochure (+ folder)

Het NSI (Netwerk Sociale Initiatieven) is een kennisnetwerk over sociaal beleid waarin kennis wordt gehaald, gebracht, gedeeld en ontwikkeld. NSI beantwoordt aan de behoefte sociaal beleid te versterken en er sneller samenhang in aan te brengen. Voor het NSI is deze brochure gemaakt, i.s.m. Moon Tummers van la rotonde du monde. De kaart/folder is in een later stadium gemaakt en voor een mailing gebruikt.

Werkmap
OPDRACHTGEVER: Werkgeest
PROJECT: Werkmap

Werkgeest is een dochteronderneming van GGZ-Delfland en biedt diensten op het gebied van preventie en behandeling van mentaal verzuim van mensen in arbeidssituaties. Voor Werkgeest is deze werkmap gemaakt.